Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче на 05.03.2020 година во 12:00 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.
 

Календар Влада: 
Thursday, March 5, 2020 - 12:00 to 12:30