Прес-конференција на премиерот Спасовски, министерката за финансии Ангеловска, министерот за економија Бектеши и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Димковски

Денеска, (петок) 06.03.2020 година со почеток во 13:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски заедно со  министерката за финансии Нина Ангеловска, министерот за економија Крешник Бектеши и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски ќе одржат прес-конференција во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Friday, March 6, 2020 - 13:30 to 14:30