Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Mинистерот за здравство, д-р Венко Филипче, денеска (сабота, 07.03.2020 година), во 13:30 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Saturday, March 7, 2020 - 13:30 to 14:30