Играј фер настан на АМС во Штип на 8 март

На 8 март, со почеток од 13 часот, во Боречкиот клуб Балканец во Штип, ќе се одржи вториот спортски тренинг од настанот „Играј фер”, во организација на Агенција за млади и спорт. 

Дваесет млади борачи од Скопје, Штип и Радовиш ќе имаат можност да одржат заеднички тренинг со борачкиот олимписки шампион Шабан Трстена и да ги слушнат неговите совети за успешна кариера.

 

Календар Влада: 
E diel, Mars 8, 2020 - 13:00 to E hënë, Mars 9, 2020 - 13:45