Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Mинистерот за здравство, Венко Филипче, денеска (понеделник, 09.03.2020 година), во 11:30 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Monday, March 9, 2020 - 11:30 to 12:30