Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Tuesday, March 10, 2020 - 14:30 to 15:30