Координативна средба во организација на премиерот Спасовски со партиските лидери

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, денеска (12.3.2020), со почеток во 13:00 часот ќе организира координативна средба со лидерите на политичките партии во врска со актуелната состојба со коронавирусот КОВИД-19.

Календар Влада: 
E enjte, Mars 12, 2020 - 13:00 to 14:00