Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Денеска (четврток, 12.03.2020 година), со почеток во 18:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
E enjte, Mars 12, 2020 - 18:00 to 20:00