Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче и министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски

Прес-конференцијата на министерот за здравство, д-р Венко Филипче и министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, закажана за денеска (петок, 13.03.2020 година), за 13:30 часот се одложува за денеска (13.03.2020 година) во 14:30 часот, во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Friday, March 13, 2020 - 14:30 to 15:30