Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски

На 14.03.2020 година, во 11:00 часот во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија прес-конференција за воведенета кризна состојба во општините Дебар и Центар Жупа, како и за актуелната состојба за спроведувањето на мерките за справување со корона вирусот, ќе одржи претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски.

Календар Влада: 
Saturday, March 14, 2020 - 09:45