Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Ве известуваме дека Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
Saturday, March 14, 2020 - 16:00 to Sunday, March 15, 2020 - 16:45