Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Ве известуваме дека Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
E shtunë, Mars 14, 2020 - 16:00 to E diel, Mars 15, 2020 - 16:45