Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Mинистерот за здравство, д-р Венко Филипче на 15.03.2020 година во 13:30 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E diel, Mars 15, 2020 - 13:30 to 14:30