Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче на 16.03.2020 година во 12:30 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.
 

Календар Влада: 
Monday, March 16, 2020 - 12:30 to 13:30