Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Денеска (вторник 17.03.2020 година), со почеток во 12:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
Tuesday, March 17, 2020 - 12:00 to 13:30