Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче на 17.03.2020 година во 14:00 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Tuesday, March 17, 2020 - 14:00 to 15:00