Прес-конференција на Стојко Пауновски, директор на Државен пазарен инспекторат

Директорот на Државен пазарен инспекторат, Стојко Пауновски, денеска (вторник, 17.03.2020 година), во 15:00 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Tuesday, March 17, 2020 - 15:00 to 16:00