Прес-конференција на Магдалена Филипоска Грашкоска, претседателка на инспекциски совет

Магдалена Филипоска Грашкоска, претседателка на инспекциски совет, денеска (вторник, 17.03.2020 година), во 15:00 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Tuesday, March 17, 2020 - 15:00 to 16:00