Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Денеска (среда 18.03.2020 година), со почеток во 11:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
Wednesday, March 18, 2020 - 11:00 to 12:00