Прес-конференција на вицепремиерката Царовска, министрите Бектеши и Ангеловска и гувернерката Ангеловска-Бежоска

Заменик на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжена за економски прашања и за координација со економските ресори, Мила Царовска, министерот за економија, Крешник Бектеши, министерката за финансии Нина Ангеловска и гувернерката на Народната банка на Република Северна Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска, денеска (среда, 18.03.2020 година), 10:00 часот, ќе одржат прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Wednesday, March 18, 2020 - 10:00 to 11:00