Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, денеска (среда, 18.03.2020 година), во 15:00 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Прес-конференцијата на македонски јазик: https://youtu.be/VTqhKm-djx8
Прес-конференцијата на албански јазик: https://youtu.be/yAi3JYTCb4c

Календар Влада: 
Wednesday, March 18, 2020 - 15:00 to 16:00