Прес-конференција на премиерот Спасовски, вицепремиерите Шекеринска и Османи и министерот Димитров

Денеска (среда, 18.03.2020 година), во 14:00 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, заменик на претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи и министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе одржат прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Прес-конференцијата на македонски јазик: https://youtu.be/pL18DWiZuyY
Прес-конференцијата на албански јазик: https://youtu.be/zd1nlqsULTo

Календар Влада: 
Wednesday, March 18, 2020 - 14:00 to 15:00