Прес-конференција на заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи

Утре, 19.03.2020 година (четврток), со почеток во 10:00 часот заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во Медиа центарот на Владата на Република Северна Македонија ќе одржи прес-конференција на тема: Соработка со ЕУ, а во врска со справување со предизвиците и последиците од пандемијата на КОВИД-19.

Прес-конференцијата на македонски јазик: https://youtu.be/X8UldanZ6AM

Прес-конференцијата на албански јазик: https://youtu.be/UwAoRi9-djg

Календар Влада: 
Thursday, March 19, 2020 - 10:00 to 11:00