Прес-конференција на премиерот Спасовски и министерката за правда Дескоска

На 19.03.2020 година во 11:30 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски и министерката за правда, Рената Дескоска ќе одржат прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Thursday, March 19, 2020 - 11:30 to 12:30