Прес-конференција на министерот за образование и наука Адеми

На 19.03.2020 година во 13:15 часот министерот за образование и наука, Арбер Адеми ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.
 

Календар Влада: 
Thursday, March 19, 2020 - 13:15 to 14:00