Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

Министерот за здравство, Венко Филипче, денеска (четврток, 19.03.2020 година), во 18:00 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Thursday, March 19, 2020 - 18:00 to 19:00