Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Денеска (четврток 19.03.2020 година), со почеток во 17:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

За заклучоците од седницата ќе информираме со соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
Thursday, March 19, 2020 - 17:00 to 18:00