Прес-конференција на министерот за надворешни работи, Никола Димитров

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров на 21.03.2020 година во 11:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Saturday, March 21, 2020 - 11:00 to 11:30