Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Mинистерот за здравство, д-р Венко Филипче на 21.03.2020 година во 15:00 часот, ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Saturday, March 21, 2020 - 15:00 to 15:45