Прес-конференција на министерката за финансии Нина Ангеловска

Министерката за финансии Нина Ангеловска, денеска (недела, 22.03.2020 година), во 12:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Sunday, March 22, 2020 - 12:00 to Monday, March 23, 2020 - 12:45