Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, денеска (недела, 22.03.2020 година), во 20:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Sunday, March 22, 2020 - 20:00 to Monday, March 23, 2020 - 20:45