Прес-конференција на министерот Сугарески и директорот на Царинска управа Танасоски

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и директорот на Царинска управа, Ѓоко Танасоски, денеска (понеделник, 23.03.2020 година), во 11:00 часот, ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
Monday, March 23, 2020 - 11:00 to 12:00