Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Ве известуваме дека денеска (понеделник, 23.03.2020 година), со почеток во 17:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

За заклучоците од седницата ќе информираме со соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
Monday, March 23, 2020 (All day)