Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче на 23.03.2020 година во 15:00 часот, ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Понеделник, Март 23, 2020 - 15:00 to 15:45