Прес-конференција на министерот за економија, Крешник Бектеши

Министерот за економија Крешник Бектеши, денеска (вторник, 24.03.2020 година), во 10:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Tuesday, March 24, 2020 - 10:00 to Wednesday, March 25, 2020 - 10:45