Прес-конференција на Инспекцискиот совет

Ве информираме дека претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, заедно со Стојко Пауновски – Директор на Државен пазарен инспекторат, Иринка Сотирова – Директорка на Државен санитарен и здравствен инспекторат, Висаре Риза – Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), Аљадин Хавзиу – Директор на Државен инспекторат за труд, Руфат Хусеини – Директор на  државен инспекторат за транспорт и Зоран Атанасов – Директор на Агенција за храна и ветринарство, денеска (вторник, 24.03.2020 година), во 12:30 часот, ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
Вторник, Март 24, 2020 - 12:30 to 13:30