Прес-конференција на министерот за образование и наука Арбер Адеми

Министерот за образование и наука Арбер Адеми, денеска (вторник, 24.03.2020 година), во 13:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Вторник, Март 24, 2020 - 13:30 to 14:30