Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 24.03.2020 година со почеток во 15:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
Вторник, Март 24, 2020 - 15:00 to Среда, Март 25, 2020 - 15:45