Прес-конференција на премиерот Спасовски, вицепремиерот Османи и министерот Димитров

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заменик на претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи и министерот за надворешни работи, Никола Димитров, на 24.03.2020 година во 15:00 часот, ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
Tuesday, March 24, 2020 - 15:00 to Wednesday, March 25, 2020 - 15:45