Изјава за медиумите на вицепремиерката Шекеринска

Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска на 24.03.2020 година во 16:30 часот, ќе даде изјава за медиуми.
 

Календар Влада: 
Вторник, Март 24, 2020 - 16:30 to 17:30