Прес-конференција на министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче

Mинистерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 25.03.2020 година во 16:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Wednesday, March 25, 2020 - 16:00 to Thursday, March 26, 2020 - 16:45