Прес-конференција на министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче

Mинистерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 25.03.2020 година во 16:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
E mërkurë, Mars 25, 2020 - 16:00 to 17:00