Прес-конференција на Генералениот извршен директор на Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје Кире Наумов

Генералниот извршен директор на Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје, Кире Наумов на 25.03.2020 година во 13:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Wednesday, March 25, 2020 - 13:00 to 13:30