Прес-конференција на вицепремиерот Бујар Османи

Заменикот на претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бујар Османи на 26.03.2020 година во 12:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

 

Календар Влада: 
Thursday, March 26, 2020 - 11:45