Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 26.03.2020 година во 16:00 часот, ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Thursday, March 26, 2020 - 16:00 to 17:00