Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Денеска (петок, 27.03.2020 година), со почеток во 13:30 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

Календар Влада: 
Friday, March 27, 2020 - 13:30 to 14:30