Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 29.03.2020 година во 12:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
E diel, Mars 29, 2020 - 12:30 to 13:30