Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 30.03.2020 година со почеток во 14:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.
 

Календар Влада: 
Понеделник, Март 30, 2020 - 14:00