Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски на 30.03.2020 година со почеток во 16:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Понеделник, Март 30, 2020 - 16:00 to 17:00