Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче на 30.03.2020 година во 18:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Понеделник, Март 30, 2020 - 18:00 to 18:45